یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

christian pottgiesser architecturespossibles: pons + huot

دوشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰ ق.ظ
نگاه نو و جالبی داره به یه دفتر کار پلان باز!
پلان برای کارمندها باز نیست ! تا به کارشون برسن ، اما برای نظارت به مجموعه بازه!
در عوض برای رفع مشکلات کسالت آور برای کارمندا سعی کرده فضای سبز و هندسه ی نامرسوم و نور کافی رو داشته باشه.



'pons + huot' by christian pottgiesser architecturespossibles in paris, france
all images courtesy christian pottgiesser architecturespossibles
photo by luc boegly



french practice christian pottgiesser architecturespossibles (christian pottgiesser, pascale thomas pottgiesser) 
has designed an office space for two companies, pons and huot, in paris. featuring a wooden horizontal plane 
that serves as both ceiling and desk surface, the project approaches the traditional work space in a new way, 
introducing a different type of landscape to the corporate environment. 



photo by luc boegly

housed in a restored industrial hall built in the late 19th century, the office is fully open to a
steel framework roof fitted with self-cleaning glass. at the center of the space, a wooden unit 
measuring 1.7 m x 22 m x 14 m defines and organizes the programs into a multi-level system.
constructed out of solid oak, the volume embodies internal rooms within its mass, 
creating an artificial 'lower level' for the meeting room, recreational room and restrooms.
large elliptical openings maintain a sense of connectedness as well as maximize optimal daylight. 
the four lateral sides contain rooms for archives, cloakrooms and the kitchen. 



photos by luc boegly


on the 'upper level' of the unit, a curvilinear shape has been excised from the top surface to create 
a snaking route for the office's employees. the result is an organic arrangement of desks organized 
around a common surface with unique orientation and views. a transparent 'telephone-dome' 
made out of plexiglas aid in acoustic management. ficus panda trees are interspersedly planted 
along the hall, mimicking the atmosphere of a lush green house rather than a corporate agency. 
18.3 m3 of soil is soil held within the unit, as well as the technical transmission systems 
for computers, heating, air conditioning and water. 



desk surfacephoto by luc boegly


(left) view of offices on the edgephoto by luc boegly
(upper right) internal glazing
photo by pascale thomas
(bottom right) view under the elevated offices
photo by luc boegly



opening above the meeting roomphoto by luc boegly


recreational room
photos by luc boegly


photo by CPAP



views of the meeting roomphotos by luc boegly


abundantly lit from abovephoto by luc boegly


photo by CPAP



in usephoto by CPAP



from above
photo by CPAP



3d model








floor plan



floor plan




  • یانون دیزاین

نظرات (۱)

  • رسول زاده
  • هم نو بود هم مفید
    هزار آفرین

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی