یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

LAN architecture: EDF national archives

شنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰ ق.ظ
ترم یک باید یه آلاچیق می ساختیم که سکوهایی بتنی داشت و ما باید اون ها رو قالب می گرفتیم.
یادمه با هزار بدبختی انجام شد و کلی خاطره شد برای آتلیه ی ما.....
توی قالب سکویی که ما قالب گرفته بودیم دو تا از بچه ها با کاشی های شکسته قبل از بتن ریزی یه چیزی نوشتن.
وقتی چند روز بعد قالب رو باز کردیم روی بتن تصویر شده بود: "کجاست سایه؟"
دیتیل دایره های فلزی این کار -که تازه ساخت‌ش تموم شده- برد من رو به خاطرات پنج سال پیش..........

'EDF national archives' by LAN architecture in bure-saudron, france
all images courtesy LAN architecture
photographer: julien lanoo
following up on our previous report of the project, paris-based office LAN architecture 
has sent us images of the now complete 'EDF national archives', a five-storey facility to
store the utility company's records in bure-saudron, france. accommodating 70 km of shelves,
the 1,400 m2 centre puts at the core of its design a rational layout for optimum storage
efficiency as well as sustainability in its operations.

exterior view
inserted into a 33,000 m2 site, the building is wrapped in coloured prefabricated concrete panels
which feature an organic pattern made out of 120,000 stainless steel studs. each measuring 7 cm
in diameter, the collective motif lends the centre a distinctive and dynamic identity that reflects
the elements of its surrounding back to the site.

elevation
the simple volume is divided into two components: archives and offices. the former is composed
of 20 storehouses (200 m2 each) which are temperature- and humidity-controlled. the blocks can
resist fire for 2 hours and are fully equipped with a sprinkling system. sweeping views of the landscape
are provided at the office level, which largely remains transparent through floor to ceiling glazing.

(left) on site
(right) ground floor 
integrated with renewable energy strategies, the total power consumed by the building is minimized
to 20 kWh/m2. ventilation is executed by the use of a double flow system with heat recuperation,
which cuts down on the energy consumption while not compromising on the quality of the air.
measuring 68 cm, the elevations paired with 30 cm-thick insulation results in a very high performance
envelope.

covered outdoor space

perforated overhang

steel studs facade treatment

reflective pool

(left) ground floor circulation space
(right) office


storage level

meeting room

in context

ground floor plan

floor plan of storage level

axo of ground floor 

axo of storage level

section



construction of steel concrete panels
project info:

client: EDF
site area: 33,000 m2
built up area: 6,800 m2
HEG consultant: franck boutté
structure: batiserf ingénierie
surveyor: michel forgue
landscape architects: base
utilities: LBE
project manager: christophe leblond
  • یانون دیزاین

نظرات (۱)

  • رسول زاده
  • با اینکه نفهمیدم چرا باید وسط یه جای به این خلوتی باید دفتر اداری معماری رو ساخت، نمای کلی کار هم برام جذاب نبود و نیزه های تو خاک فرو شدش رو هم درک نکردم اما فضاهای داخلی و بافت گیپوری که با صفحات آلومینیوم ایجاد شده بود رو از نقاط قوت طرح میدونم. در ضمن برام قابل احترامه که آدم برای ارائه فکری که تو سرش داره این قدر وقت بذاره و تلاش کنه

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی