یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

Exterior Spaces in Guimaraes / Pitagoras Arquitectos

دوشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰ ق.ظ
خلاصه؛ به ظاهر ساده ، اما حساب شده ....
می دونین به نظر من کم ساختن و دنبال کار متهورانه نبودن خودش یه هنر و تواناییه که امروزه هر کسی نداره...

© Luis Ferreira
Architects: Pitagoras Arquitectos
Location: Guimaraes, Portugal
Project year: 2008 – 2009
Photographs: Luis Ferreira

© Luis Ferreira
The project came about from the need to add 12,000 m2 of land composed of a wood of oak trees in a reasonable state, to existing housing in a 4,000 m2 plot, separated until now by a public staircase 4 m wide.
It creates a new low-rise access from the road, which would become the main house entrance, eliminating the existing access made on the high land, 24 m up.

© Luis Ferreira
It is important to treat it as a course of recreational character which crosses a large part of the land, interlinked with pedestrian paths and benefiting from the existing spring, turning water into one of the structural elements of the garden.
The project results from a functional and structural motivation. The concepts defining it are – idea, structure and form. The landscape and architecture are thought of as the same.

elevation 01
Walls, slopes, ramps are planned; pathways are placed in hierarchical order; waters are directed to the new lake. The regeneration of the landscape is proposed through the constitution of an integrated system of plant beds fitting with the landscape.
Material, species, textures and remarkable colours motivated by some abstract inspiration are combined, in an area where the relationships between the natural and artificial are explored. To finish, we hope for a place which establishes empathy of communication with the senses.
  • یانون دیزاین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی