یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

Project Vasari 2.1 technology

سه شنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۰ ق.ظ
احتمالا خیلی از دوستان معمار بنده با پدیده‌ای با نام اختصاری BIM آشنا هستن. اختصار Building information modeling که به نوعی مجموعه‌ای از نگاه و رویه و ابزاره!
در BIM قرار بر یک‌پارچه‌سازی تمام فرآیند مجازی طراحانه به منظور تهیه‌ی اسناد دقیق‌تره که منجر به ساخت بهتر می تونه بشه! اما این همه چیز نیست. BIM به نوعی فرصت ساخت و تجربه‌ی مجازی اما دقیق یک معماری رو پیش از ساخت اصلی و تحمیل هزینه ها فراهم می کنه! در واقع شما یک ‌بار ساختمان‌تون رو در فضای مجازی می سازین و بعد از حصول اطمینان از کارکرد صحیح تمام ملاحظات طراحانه‌تون، اون رو برای ساخت اصلی می فرستین.
امروزه در دنیا ، نرم‌افزارهای BIM به سرعت دارن جای نرم‌افزارهای CAD رو حتی در ترسیم نقشه‌ها هم می گیرن و اصطلاحا خیلی خوب دارن جا باز می‌کنن.
احتمالا شما نام نرم‌افزار Autodesk Revit رو شنیدین. شاید به نوعی بشه گفت یکی از مهم‌ترین و پیش‌روترین نرم‌افزارهای BIM موجود که کمپانی Autodesk خیلی هم بر روی اون سرمایه‌گذاری کرده و افق بلندی رو براش درنظر داره.
اما به تازگی، قریب به شش ماه پیش یا کمی پیشتر، نرم افزاری دیگه از طرف لابراتوری توسعه نرم‌افزار  Autodesk منتشر و عرضه شد که خیلی زود در همین مدت اندک نسخه‌دوم اون نیز عرضه شده:
Project Vasari
استودیویی مجازی که وظیفه‌ی پژوهش در فرم خام و به دست آوردن conceptual mass رو در هماهنگی و معاونت با revit داره و به نوعی مهم‌ترین خلا موجود فعلی در فرآیند BIM یعنی حل و بحث مسائل مربوط به حجم خام اولیه رو مورد نظر داره.
vasari در نسخه‌ی دوم خودش تجربه های مجازی باد و نور و حرارت  رو هم به خوبی اضافه کرد (البته باد به کلی جدیده و مابقی رشد یافته اند) این طوری شما می تونین از رفتار صحیح توده‌ی بناتون در مقابل چنین عوامل مهم اقلیمی نیز در قالب نه نمودارهایی عددی، که در قالبی خیلی ملموس و شکلی مطمئن بشین.
دوستان اهل تجربه می تونن vasari رو از Autodesk Labs دانلود کنن و تجربه کنن.
به دوستانی هم که تا به حال به تجربه و کار با نرم‌افزارهای BIM ورود پیدا نکردند ، توصیه می کنم خیلی زودتر به این تجربه بپردازن. ممکنه یه شب بخوابین و  صبح بلند شین ببینین اون چنان از تجربه متعارف معماری دنیا عقب موندین که دیگه راهی برای پیوستن تون نیست! یعنی ناامید شین خدای نکرده!!!
Project Vasari is our technology preview of conceptual modeling with analysis in the cloud. The team released a technology preview update yesterday.
Project Vasari on Autodesk Labs
You can see what's new on the what's new page:
What's New in 2.1
There are even two new videos (i.e., Autozoning improvements, Ecotect Wind Tunnel) on the Labs page. You can watch them on YouTube or download them if you do not have access to YouTube. Just do a "Save Target As" on the download hyperlink.

So try out this update and let us know what you think at labs.vasari@autodesk.com.

"City in my head, Utopia
Into the sky, it rises now
City in my head, Utopia"
"Utopia Theme," Todd Rundgren, 1974.
Progress is alive in the lab.
  • یانون دیزاین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی