یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

Ayatollah Modarres

چهارشنبه, ۲ آذر ۱۳۹۰، ۰۴:۱۵ ب.ظ
این روزها که بهت زده و عصبانی هستم از مجلس‌الوکلایی گاه به گاه بر خطا، که این بار با کیسه دوزی آب‌روی ملت و انقلاب رو برد ، هیچ چیز -حتی مخالفت‌های محکم و شجاعانه‌ی امثال رسایی در آن هرم خراب‌شده با این افتضاح- جز خاطرات زنده‌ی مدرس‌ها آروم و امیدوار نگه‌م نمی داره! چندی پیش این مجموعه عکس قدیمی و باصفا از مدرس را در جایی دیدم که فراموش م شده تا لینک بدهم به منبعش! ببخشندم.
عکس ها، به جز خاطرات مدرس، حال و هوا و اطلاعات خوب دیگری هم از آن زمان دارند
آن فقیه فرزانه پس از ۹ سال اسارت در قلعه خواف به دنبال اجراى نقشه رضاشاه روانه کاشمر گردید و در حوالى غروب ۲۷ رمضان ۱۳۵۶ ق . مطابق با دهم آذر ۱۳۱۶ ش . سه جنایتکار و خبیث به نامهاى جهانسوزى ، خلج و مستوفیان نزد مدرس آمده و چاى سمى را به اجبار به او دادند و چون دیدند از اثر سم خبرى نیست عمامه سید را در حین نماز از سرش برداشته ، برگردنش انداختند و آن فقیه بزرگوار را به شهادت رساندند. مشهد این فقیه فرزانه در شهر کاشمر زیارتگاه عاشقان معرفت و شیفتگان حقیقت مى باشد.

آیت الله سیدحسن مدرس به اتفاق فرزندش ، عبدالباقی مدرس

سیدحسن مدرس به اتفاق عده ای از نمایندگان اقلیت دوره پنجم مجلس شورای ملی

نمایی از محل شهادت آیت‌الله مدرس

نمای داخلی آرامگاه آیت‌الله مدرس

آیت‌الله حسن مدرس پس از جان سالم به در بردن از ترور در بیمارستان

آیت‌الله مدرس در جوانی با سواران بختیاری

آیت‌الله مدرس در یکی از جلسات دوره ۱۶ مجلس

تصویری از مدرس و آزادی‌خواهان دیگر (منتشر شده در روزنامه‌های سال ۱۳۲۰)
------
خیلی دلم بود در برابر این کار مجلس در یانون فریاد بزنم. اما چه کنم که یانون هم این روزها به سودای اسباب‌کشی مبتلا شده و دستم به کی‌برد نمی ره برای نوشتن! البته کم هم این روزها سرم مشغول نیست.....

نظرات (۱)

این مصوبه ننگین و آن مصوبه سیاه‌تر چند سال پیش‌ که پایه و اساس این یکی هم بود، دیروز با تلاش معدودی نمایندگان منسوب به جبهه پایداری حذف شد !
شکر خدا که در مجلس چند مرد پیدا شد و هرچند تند و سیاسی و چه وچه می خواندندشان، اما مرد بودند که بلاخره مقابل این شکم های گنده و اشتهاهای سیرناشدنی آقایان ایستادند و این لکه ننگ را برداشتند...
هرچند سیاهی‌ش ماند به روی آقایان

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی