آقای محمدحسین شوکتپور زحمت کشیدند و با فرستادن این تصاویر و مطالب، ما رو از موفقیت خوبش در یکی از بخشهای مسابقاتی IF مطلع کردند.
طرح خوب جناب شوکتپور سهچرخهای با نگاه پایداره که به شخصه اگه الان تو بازار بود ممکن بود دوچرخه م رو کنار بگذارم و سراغ این وسیله برم. توضیحات خوب پیرامون خوبی های طرح رو خودشون در پست دادند.
از طرف دوستان یانوندیزاینی بهشون تبریک میگم و همین جا هم بذارین از آب گلآلود ماهی بگیرم و بگم هر کدوم از دوستان که در مورد هر کدوم از کارهاشون در عرصه های هنر و طراحی (چه جایزه ای چیزی گرفته باشه و چه نگرفته باشه و تنها یک طرح تدوین شده باشه) برای ما پست بفرستن با جان و دل پذیراییم :)
مهندس محمدحسین شوکت پور، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد طراحی صنعتی از دانشکدۀ معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران، توانست برای اولین بار از کشور ایران در یکی از سلسله مسابقات معتبر بین المللی آی اف ( iF - International Forum Design GmbH ) که در کشور آلمان با نام OutDoor INDUSTRY AWARD ( جایزۀ صنعت در فضای باز) برگزار می گردد، برگزیده گردد.
این مسابقه در شهر Messe Friedrichshafen کشور آلمان برگزار می شود و در طی آن نمایش گاهی از آثار به صورت پوستر، ماکت، محصول و Video Show Wall دایر میباشد که صاحبان صنایع و شرکتهای بزرگ در آن حضور مییابند. در این مسابقه که حدود 4500 طرح شرکت میکنند در ابتدا 300 انتخاب و سپس 100 طرح برگزیده یا شایستۀ تقدیر شده و سپس از بین آنها تعدادی طرح برنده میشوند.
طرح آقای شوکت پور با نام ثبت شدۀ “ Universal Tricycle ” و با هدف طراحی وسیله ای وسیلۀ حمل و نقل غیرموتوری [i] درونشهری به منظور استفاده درون فضاها و مسیرهای معیین، نظیر شهرکها یا معابر معیین شهری برای کاربریهای روزانهی متعارف عمومی میباشد. کاهش مصرف انرژی [ii]، قابلیت تاشوندگی چشمگیر [iii]، تعادل بالا حین استفاده، امکان حمل بار [iv] با در نظر گرفتن محلی برای وسایل همراه کاربر، قابلیت حمل کودک، ارگونومیک بودن با پوشش دادن طیف وسیعی از آنتروپومتریها[v] به خاطر امکان تنظیمات گوناگون از ویژگیهای عمده و بارز این طرح است.
طرح ارائه شده در بخش " محصولات با ارزش بالای زیست محیطی و پایدار (Products of high ecological and sustainable value ) “ مسابقه برگزیده گردید؛ و برندهی لوح و نشان مسابقه شد.
نکتۀ قابل ذکر اینکه این طرح در بخش Concept مسابقه شرکت کرده بود اما با تشخیص هیئت داوران جایزۀ Product دریافت نمود که امری افتخاربرانگیز است. گفتهمیشود دریافت جایزه بر روی معیارهایی چون درجه نوآوری، کیفیت طراحی، طرز کار، انتخاب مواد، سازگاری زیست محیطی، توسعه پایدار، کارکرد، سودمندی، ایمنی، شخصیت Trendsetting و ارزش برند تجاری استوار است.
برخی از لینکهای مرتبط:
http://exhibition.ifdesign.de/entrydetails_en.html?mode=madr&offset=0
http://us.mg1.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=6nnh6t6r8f12l
http://www.iust.ac.ir/find.php?item=27.8061.10379.fa&sw=%D8%B4%D9%88%DA%A9%D8%AA+%D9%BE%D9%25