یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

توسعه یک بیمارستان / استودیو معماران PSP

يكشنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۱، ۰۷:۴۰ ب.ظ
انحراف نور و هدایت اون توسط آینه های متعدد به درون حیاط خلوت مجموعه بیمارستان مورد نظرم بود که دیده بشه.
راه‌کاری که به راحتی در مورد مسکونی های عمومی شهرهای خودمون هم می‌تونه به کار گرفته بشه و خرج یا دیتل فنی خاصی هم نداره

© Jordi Canosa

Architects: Estudi PSP Arquitectura
Location: Parc del Taulí, , Spain
Client: Corporació Sanitària Parc Taulí
General Constructor:  COPCISA
Structure Consultant: Rafel Bellmunt, Laura Bellmunt (Bb Arquitectura)
Project Year: 2009
Gross Floor Area: 15,641 sqm
Project Area: 1,098 sqm
Photographs: Jordi Canosa
   
The Sabadell Hospital has been extended in a first phase with a new building perpendicular to the old ones, and a new volume with a staircase and elevators. The simplicity of the new building gives a new image to the whole hospital, and has permitted its construction without notable incident in the normal operation of the hospital.

© Jordi Canosa

The public areas are mainly organized on the side of the park, providing nice views from all the waiting rooms and corridors. On the other side, the technical areas are connected with the ones from the existing building through the new volume containing the staircase and elevators.

© Jordi Canosa

Multiple courtyards allow natural light enhanced with an ingenious system of mirrors.

© Jordi Canosa

The lobby of the new building connects with the existing one, and together with a large porch creates a large area of access, related to the park and the Gran Via (the main street that gets to the hospital).

© Jordi Canosa

Sustainability is present in many activities:
- energy saving
- recycling water
- use of recycled materials
- use of construction methods that decrease the execution timing
- low-energy lighting

© Jordi Canosa

The most apparent is the system that can adjust the solar radiation protection, formed by vertical slats. They move automatically according to the angle of the solar radiation, allowing the light to come in, but closing enough when the sunlight is bothering.

Plan

Also the green roof has been an issue decided from the beginning, since the new building is smaller than the original one, and we wanted that views of the new building from a higher position were the continuation of the park. Also the green roof provides a good isolation and a minor visual impact for the user of the hospital.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی