یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

حالا حس کنید / سارا شان‌فولد

جمعه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۲، ۰۱:۳۲ ب.ظ
نام انواع داروهای روان‌گردان و مخدر -شاید به دلیل تاثیرات مخرب‌شان و شاید هم به دلیل هنجارهای محکم اجتماعی- در ذهن ما تصاویری دوست‌نداشتنی و معمولا تیره و تار ایجاد می‌کنند. اما به واقع این نام‌ها چقدر مخوف هستند؟
هنرمند عکاس آلمانی، سارا شان‌فولد برای نشان‌ دادن چهره واقعی این مواد مخدر و به حس آوردن کلماتی نظیر LSD، GHB، کوکائین و یا هروئین دست به عکاسی ماکروی خاصی از ذرات این مواد مخرب زده است. باز هم تاکید می‌کنم که احساس اجتماعی ما و نیز تلاش عکاس در جهت بیرون کشیدن جوهر مخرب این مواد در ذیل عکاسی بسیار بر درک ما موثر است اما واقعا با وجود زیبایی بصری، برخی از این تصاویر چه خوب یک ماده شیطانی را به تصویر کشیده‌اند.....

GHB & GBL.

Fantasy & Ecstasy.

LSD.

Ketamine.

Ketamine.

Speed & Magic Mephedrone.

Crystal Meth.

Explosion of Methylone.

Opium.

Pharmaceutical Speed.

Cocaine.

Adrenalin.

Caffeine.

Dopamin.

Heroin.

Magic Mephedrone.

MDMA.

Orphidril.

Speed.

Valium.

Melatonin.

Solian.

Estrogen.

Angels Trumpet.

[+]

نظرات (۴)

حالا نه که تصویربرداری از ذرات دیگه حس خوبی به آدم میده
  • غلامرضا سلطانی
  • سلام دوست خوبم
    امیدوارم سال خوبی داشت باشی
    به منم سر بزن و اگرم قابل دونستی لینک این پستتو تو سایتم ثبت کن تا بقیه از طریق سایت من وارد وبت بشن
    www.wikilinkes.ir/page/help
    خیلی هم زیباست!
    من از لحاظ بصری هیچگونه پلیدی و زشتی تو این لکه ها حس نمیکنم.
    اثر خیلی انتزاعی-ست، و به ضعم بنده اصلاً حاوی تفاسیری که فرمودین نیست ...

    یانون‌دیزاین:
    درست می‌فرمایین. ما هر کدوم از ناظری مربوط به خودمون آثار هنری رو خوانش می‌کنیم.
    و نظرگاه شما دوست‌داشتنی و قابل توجهه

    نظرگاهی که مطرح کردم خوانش منه که البته با گفته ها و نظر شخص هنرمند تطابق داره. شخص هنرمند هم هدف خودش رو از این عکاسی‌ها چیزی در مایه تفسیری که نوشتم مطرح کرده و البته اسم مجموعه رو هم متناسب انتخاب کرده.... در این موضوع تفسیر من نزدیک‌تر به مرجع صدور این آثاره....  هر چند خوانش‌های گوناگون شما و دیگر دوستان هم اصلا اشکال نداره و استفاده می‌کنیم.
    سال نوتون مبارک
  • فرزین خاکی
  • غیر از یکی دو مورد از این عکس‌ها من واقعا احساس خیلی بدی به‌م دست نمی‌ده!
    به نظرم این عکس‌ها محدود به مواد مخدر نیست فقط. اما در هر صورت این بحث خیلی جالبه. پیش از این هم تصاویر تحقیقات پروفسور ایموتوی ژاپنی رو دیده بودم(اگر اسم‌شون رو درست بگم)، که آواهای مختلفی رو برای آب پخش کرده بود و از شکل مولکو‌ل‌های اون تصویربرداری کرده بود. نتایج واقعا شگفت انگیز بود. حالا واقعا سوال اینه، همون‌طور که چهره‌ی برزخی انسان‌ها، ظاهر واقعی‌شون رو نشون می‌ده، آیا تصاویر میکروسکوپی ذرات هم می‌تونن چنین نقشی داشته باشن؟؟ آیا بشر به جای‌گاهی می‌رسه که هویت واقعی انسان‌ها رو هم یا تکنولوژی ببینه؟!!
    یانون‌دیزاین:
    تو متن هم اشاره کردم. طراح در این کار ادعای یک کار علمی نداره. اون سعی کرده با نورپردازی و انتخاب فاصله خاص با ذرات و کادربندی ، چهره پلیدی رو از این ذرات نشون بده. یعنی با ادعای علمی ایموتو نزدیکی نداره. 
    اما واقعا شاید پلیدی خاصی رو هم بشه از خود ذرات دونست؟ این موضوع جالبی برای اهل دل و هنره 

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی