یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

Stay Down Champion, Stay Down / SPORTS

پنجشنبه, ۳۰ دی ۱۳۸۹، ۱۲:۰۰ ق.ظ
این فضاسازی رو چند هفته پیش دیده بودم منتظر بودم یه مطلب با عکس های بیشتر پیدا کنم بفرستم!
جالبه !
البته نحوه ی نصب و ساختش هم جالبه که متاسفانه این جا نیست...
 
© Justin Harris

The Los Angeles design collaborative, SPORTS, has sent us their most recent project, a gallery installation in , California. A description of the project and additional images are after the break.

© Justin Harris

Stay Down Champion, Stay Down is a commissioned temporary installation for the Woodbury University Hollywood (WUHO) gallery, located along the busy and iconic Hollywood Blvd Walk of Fame.

© Justin Harris

Considering this location and context, the installation focuses on the presence and activity of the ground plane. Comprised of a system of terracotta tiles, the floor of the gallery breaks away from the planar to compose a flowing and colorful interior landscape that guests can navigate through on foot. The bulging areas of this landscape are created by gradually elevating the handmade tiles on transparent acrylic supports. Heightened by vibrantly colorful lighting, the contrast of the analog tiles and digital surface creates a compelling visual and spatial experience that rivals the lure of the historic sidewalk beyond the gallery.

© Justin Harris

نظرات (۱)

  • pouria anushriravani
  • علی بود مرسی

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی