یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

بالش بی‌قراری

چهارشنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۷:۰۳ ب.ظ

برخی مردم چه خودآگاه و چه ناخودآگاه دارای برخی بی‌قراری‌ها، روان‌پریشی‌ها و رفتارهای پریشان نظیر جویدن ناخن یا ضربه‌های مکرر با دست یا پا هستند. این افراد مدام با چیزی که دم دست‌شون باشه به کنش می‌پردازند و گاهی این کنش‌ها آثار تخریبی مشخصی هم به همراه دارند. عموما خانواده‌ها در برخورد با بچه‌هایی از این جنس رفتار پیش‌گیرانه و تذکرات مکرر و حتی ممنوعیت را پیش می‌گیرند اما در مواردی نظیر بیماری‌های ADHD معلوم نیست چنین رفتارهایی اصولا موثر باشد؟

استودیویی طراحی برای پاسخ به این مشکل بالشی طراحی کرده است که سطح آن با تشکیل شدن از دو لایه -یکی به صورت بافت درشت‌دانه و دیگری به صورت الیافی لغزان و درشت- امکان پاسخ‌گویی به نیاز این گونه بیماران را فراهم می‌کند. فرد بی‌قرار به جای شنیدن عتاب در جریانی قرار می‌گیرد تا دقت‌های پریشان‌ش را یک‌سویه کند و به نظم دربیاورد.  او تلاش خواهد کرد تا مدام از الیاف لغزان را از میان شبکه‌ی درشت دانه بیرون بیاورد و این یک تلاش معطوف به خلق صورتی متفاوت و هدف‌مند است.

اصولا هم دو روی‌کرد با برخی معضلات اجتماعی ، روانی یا فرهنگی وجود دارد. یک روی‌کرد اصلاحی و پیش‌رو و فاعل و دیگری روی‌کردی امتناعی و محدودکننده و به عبارتی منفعل. درست نمی‌توان گفت که برای همه معضلات و همه انسان‌ها و در تمام سنین روی‌کرد اول مناسب‌تر خواهد بود؛ اما قدر مسلم آن که روی‌کرد دوم راه حلی دم دستی تر و ساده تر از روی‌کرد اول پیش روی ما می‌گذارد و اصولا آدم‌های تنبل یا کم‌فکر زودتر به سمت روی‌کرد دوم گرایش پیدا خواهند کرد.

 

[ طرح انتخاب شده از : Dornob ]

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی