یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

مجسمه‌های حساب شده / جان ادمارک

شنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۳، ۰۷:۰۰ ب.ظ

اخیرا پست های زیادی در یانون دیزاین دیده‌ایم که با پرینت سه بعدی سر و کار داشتند. بیش‌تر آن ها به منظور فرم‌سازی و ساخت آسان‌تر از این تکنولوژی استفاده می‌کردند. اما این بار با روی‌کردی متفاوت‌ رو به رو هستیم. جان ادمارک که علاقه‌‌مند به استفاده از قوانین ریاضی در آثار هنری خود است، در این مجموعه نیز با الهام گرفتن از پره‌های سازنده‌ی میوه‌ی کاج و گل آفتاب‌گردان و به کمک الگوریتم‌های کامپیوتری، مجسمه‌هایی را توسط پرینت سه بعدی خلق کرده است. او در این آثار با استفاده از دنباله‌ی معروف فیبوناچی و تناسبات طلایی نحوه‌ی چینش هر کدام از پره‌ها یا زوائد را در این مجسمه‌ها طراحی کرده است. اما این تازه آغاز کار اوست. ادمارک برای رسیدن به هدف خود، از این مجسمه‌ها در حال چرخش فیلم‌برداری کرده و با ثبت لحظاتی حساب شده به نوعی یک استاپ موشن درست کرده است. در این فیلم‌ها، ریتم حرکت پره‌ها و زوائد که چشم ما را به دنبال خود می‌کشند نوعی فریب تصویری را ایجاد می‌کنند که ما را از حرکت افقی کل جسم غافل کرده و حرکتی غیر واقعی را برای ما مجسم می‌کنند.

[+]

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی