یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

چیزی شبیه به ماه / اسکار لمیت و استودیو کودو

چهارشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۱۶ ق.ظ

اگر تا به ام‌روز ساعت‌های مچی و نمایش‌گرهای دیجیتال جای خورشید را در نمایاندن زمان گرفته بودند، از این پس تکامل یک ماه را نیز از روی مجسمه‌ی آن می‌توان دید! 

وسیله‌ای که لمیت و کودو طراحی کرده‌اند چیزی میان یک وسیله‌ی علمی و تزئینی است. کره‌ی ماهی که با دقتی اعجاب‌آور و به کمک داده‌های ناسا ساخته شده و با گردش چراغی خورشیدگون به دور آن روشن می‌شود. این وسیله بیش از این که یک مجسمه‌ی دقیق و جذاب از ماه یا یک چراغ شب‌تاب کارآمد باشد، متکی بر دقت تکنولوژیک آن است و تطابقی که با موقعیت فعلی ماه و خورشید در آسمان دارد. 

نمی‌دانم تا چه حد به چنین کوچک‌سازی‌های طبیعت می‌توان خوش‌بین بود. این‌که چنین تجهیزاتی ما را بیش‌تر با معجزات خداوندی هم‌راه می‌کند، یا این‌که غرور و حس استقلال ما را بیش‌ از پیش خواهد کرد..

moon_lamp_1

moon_lamp_2

moon_lamp_3

moon_lamp_42

moon_lamp_5

moon_lamp_6

moon_lamp_7

moon_lamp_8

moon_lamp_9

moon_lamp_10

moon_lamp_11

moon_lamp_12

moon_lamp_13

moon_lamp_14

[+]

نظرات (۲)

در کامنت قبلی ادرس کتاب جا ماند :)
http://www.goodreads.com/review/show/1647313748
فیلسوفان همیشه در مورد یه وسوسه ی همیشگی بشر صحبت میکنن این که بتونه همه چیز رو مثل یه شی بیرونی object در دست بگیره مطالعه اش کنه و در اختیارش بگیره

یه اصطلاح جالب هست به این صورت: "موضع بطلمیوسی" به این معنی که اولین بار گویا بطلمیوس گفته من با یک چوب ماه رو تکون میدم و بعد مطالعه می کنیم ببینیم چطور میشه هانا آرنت میگه این سراغاز علم جدید هست زمانی ک بشر خودش رو از طبیعت جدا میکنه و اون رو هم چون یک"چیز"object مورد مطالعه قرار میدهد. (نگاه کنین به این کتاب)
یانون‌دیزاین:
نکته‌ی جالبی بود
شاید برای همین هم هست که سعی داریم اون آبجکت رو تا جای ممکن شبیه به اصل‌ش بسازیم، حتی رفتارش رو

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی