یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

Modern and Refined Passanger Lounge in Biggin Hill Airport, London

جمعه, ۲۳ دی ۱۳۹۰، ۰۳:۰۰ ب.ظ

فضای استراحت فرودگاه  Biggin Hil در انگلستان و معماری داخلی اون چند وقت پیش در اکثر سایت های دیزاین مطرح شد. نکته‌های متعددی در مورد فضاسازی داخلی این جا هست اما چیزی که من به عنوان یک نکته می‌نویسم توجه می دم نگاه‌تون رو به کاربرد بسیار صریح نگاره‌های گره‌های اسلامی در جای‌جای این فضاسازی با متریال‌های مختلف و به شکل‌های کاربرد متفاوت.
نمازخونه ش هم جالب بود :) .


We recently ran across this unusual passenger lounge design completed by SHH Architects in Biggin Hill Airport, London (for private aviation group Rizon Jet). The project was developed on two levels and has a surface of 478 square meters (first floor), plus an attic space of 186 square meters. The customer's brief implied a 6-star hotel lobby with a comfortable lounge feel: "The idea was to create a space where people want to spend time," asserted architect Guy Matheson. This was achieved by using a simple and calm color palette, luxurious finishes, a significant amount of custom-made furniture, and a strong emphasis on comfort and convenience. The main space is a dramatic double-height volume, which is divided into two rooms with different treatments and variations in the levels of privacy so that customers can easily find an enjoyable space while waiting for their air fare. [Photo credits: Andy Spain Photography]





















نظرات (۱)

  • mohammad ebrahimi
  • ماشاالله به طراح

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی