یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

michael jantzen: deconstructing the houses

چهارشنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۱، ۰۴:۲۹ ب.ظ

 کلاژ عبارته از چسباندن تکه تکه هایی از کاغذ و مقوا و پارچه و هر متریال دیگه که درکنار هم ترکیبی هنرمندانه رو ایجاد کنن. در کلاژ قرار بر استفاده از ظرفیت های بافت و رنگ خود متریال هاست و طراح کم‌تر چیزی رو به صورت نقاشی به کار اضافه می کنه.

مجموعه زیر یک نوع کلاژ با استفاده از برش‌هایی از یک تصویر معماریه که نوعی تخریب و فروپاشی در بنای موجود در تصویر رو بازنمایی کرده.
ایده کار و نحوه اجراش خوب و دیدنی بود.

'deconstructing the houses' by michael jantzen
all images courtesy of michael jantzenamerican-based designer michael jantzen has developed 'deconstructing the houses' a series of photo collages that are part of a larger series, which visually deconstruct parts of the real world that we normally think of as stable. sections of the photos are simply rotated out of their normal positions relative to the whole image in order to create the illusion of fragmentation, and then reconstructed into a new hybrid image. this new hybrid image then begins to suggest the possibility of an alternative universe of subsets, capable of endless potential.









نظرات (۵)

بله... رفتم دیدمشونجالبه این بهم ریختگی های دی کانستراکشن
مفهوم کوبیزم رو توی نقاشی می دونم اما توی معماری نمی فهممش!
دلیل این ساختار شکنی توی معماری چیه؟ فقط یه حرکت آوانگارد ه؟
البته اسم سبک کارش فولدینگ ه... معنیشو می دونم اما دلیلشو نمی فهمم
آره تقریبا.
عمده آثار معروف معماری مثل فرانک گهری از همین نوعه.
موزه بیلبائو و موزه سامسونگ و آپارتمان معروفش مثلا...
من از بچگی با یه مشکلی مواجه میشدم و اونم اینه که بعضی از ایده ها و اختراعاتی که کشف می کنم رو پیش از من یکی ازم دزدیده(!) :)) مثلاً دبستان که بودم یه راه حل خیلی عالی واسه مسائل ریاضی کشف می کردم و معلمم با خنده بهم می گفت 3 جلسه دیگه اونم بهتون درس میدم!!! :))
خب یه چندصد سالی دیر به دنیا اومدم!
یعنی آثار معماری ای وجود داره تقریباً به همین شکلی که این خونه ها رو می بینیم و اینا؟؟؟
خب این که انجام شده تا به حال. 
برخی معماری های پساساختارگرا خیلی خوب به این چیزی که می فرمایین (و البته قبل از این ها هم خودشون گفتن) نزدیک شدن
چه جالب! شبیه کارای کوبیزم شده! ایده خوبیه ها... اینکه شاید بشه کوبیزم رو وارد معماری هم کرد! با ساختن ساختمونای تقریباً این چنینی میشه به ایده کوبیزم نزدیک شد

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی