یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

تبلیغات
آخرین نظرات

MVRDV: book mountain + library quarter, spijkenisse

جمعه, ۱۴ مهر ۱۳۹۱، ۰۵:۴۲ ب.ظ

باید متخصصین نظر بدن که آیا این کتاب خانه ی جالب به علت ساختمان گلخانه ایش اثر گلخانه ای داره یا نه و اصلا فضای قابل استفاده ای خواهد بود یا نه، اما لااقل میشه گفت این تپه کتاب در هلند به قدری شاد و مهیج هست که به خوبی بتونه اثر فرهنگی ترویج کتابخونی رو ایفا کنه و تاثیر خوبی بر بافت فرهنگی پیرامونش بگذاره

 



'book mountain + library quarter' by MVRDV, spijkenisse, the netherlands
image © jeroen musch
all images courtesy of MVRDV
rotterdam-based MVRDV has just completed the 'book mountain + library quarter' centrally located in the market square of spijkenisse, the netherlands. a mountain of bookshelves is contained by a glass-enclosed structure and pyramidal roof with an impressive total surface area of 9,300 square meters. corridors and platforms bordering the form are accessed by a network of stairs to allow visitors to browse the tiers of shelves. a continuous route of 480 meters culminates at the peak's reading room and cafe with panoramic views through the transparent roof. any possible damage caused to the books by direct sunlight is offset by the expected 4 year lifespan of borrowed materials. additional functions including an environmental education center, meeting rooms, auditorium, offices and retail take place on site. taking the form of a traditional dutch farm to reference the agricultural roots of the village. the encompassing district integrates 42 social housing units, parking and public spaces to form a neighborhood. the masonry exterior of adjacent structures is introduced into the interior with brick pavers for the circulation spaces. see our original coverage when this project was unveiled here.


view from market square
image © jeroen musch

stairs lead to different levels to allow access to the mountain's shelves
image © jeroen musch

image © jeroen musch

seating and reading spaces border the mountain formed with bookshelves
image © jeroen musch

a reading room and cafe are positioned at the peak
image © jeroen musch

image © jeroen musch

upper level corridor
image © jeroen musch

upper level corridor
image © jeroen musch

exterior of the glass-enclosed mountain
image © jeroen musch

at night
image © jeroen musch
project info:
total budget incl. parking: 30 million EUR
start project: 2003
start construction: may 2009
opening: october 2012
public part library: 3500 m2
environmental education centre: 112 m2
chess club: 140 m2
back office library: 370 m2
retail: 839 m2
commercial offices: 510 m2
length book shelves: 3205 m total (1565 m for lending, 1640 m archive)
amount of books: currently 70.000 and space for another 80.000
the cover is 26 m tall and spans 33,5 m x 47 m
parking: garage with grey water basin and 350 spaces
client: gemeente spijkenisse
user: openbare bibliotheek spijkenisse, milieuhuis spijkenisse, schaaksportvereniging spijkenisse
architect: MVRDV, rotterdam, nl
client housing: de leeuw van putten housing corporation
installations: ARCADIS nederland, amersfoort, nl
structure: ABT i.o.v. ARCADIS nederland, amersfoort, nl
contractor: VORM bouw, papendrecht, nl
technical architect: studio bouwhaven, barendrecht, nl
book shelves: keijsers interior projects, horst a/d maas, nl
glass: brakel atmos, uden, nl
wood cover: de groot vroomshoop houtbouw, vroomshoop, nl
interior advices: roukens + van gils, gouda, nl
material book shelves: klp, lankhorst, sneek, nl
climate, acoustics: dgmr, arnhem, nl
lighting: arup, amsterdam
lamps: viabizzuno, bologna, it
foam furniture: feeks

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی