یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

دوباره یانون‌دیزاین

قریب به نه ماه از آخرین پست انتشاری یانون‌دیزاین می‌گذرد! و دقیق‌تر قریب به یک سال از کم فعالیت‌ شدن و خسته‌ شدن یانون‌دیزاین!

یانون‌دیزاین تا پیش از این یک سال، با جامعه بزرگ و علاقه‌مندی از حوزه طراحی ، معماری و هنر آمیخته شده بود. خیلی‌ها در سال‌های ۸۶ که فقط به فرستادن ایمیل‌های گاه‌به‌گاه دیزاین به صندوق ایمیلی معدودی از دوستان ورودی ۸۵ دانش‌گاه هنرم مشغول بودم تا همین آغاز سال ۹۶ ، کم کم روزانه با ایمیل روزنامه یانون‌دیزاین، سیر اینترنتی خودشان در جهان هنر و طراحی را شروع می‌کردند. خیلی‌ها ابراز لطف فراوانی را در این سال‌ها به تیم فعال یانون‌دیزاین ابراز کرده‌اند و همین خیلی‌ها و بسیاری که منتقدانه و تیزبین همیشه ما را مدنظر داشتند، عمده انرژی و انگیزه پیش‌برد حرکت یانون‌دیزاین بودند. 

واقعیت آن است که مسائلی شخصی برای یک‌سالی این حرکت را متوقف کرد... اما عمده انگیزه‌ای که این سال‌ها پشت یانون‌دیزاین بود و اتفاقات خوبی که پیرامون آن در سال‌های گذشته افتاده بود مانع آن می‌شد که به کل یانون‌دیزاین را فراموش کنیم....

ما به امید خدا از امروز یعنی ابتدای اردی‌بهشت ۹۷ دوباره با انگیزه شروع خواهیم کرد. با هم از جهان هنر و طراحی خواهیم دید.... روزانه و پابه‌پای تحولاتی که در پیرامون‌ ماست.

دریای سرخ / خانه طراحان انقلاب اسلامی

سه شنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۹ ب.ظ

هنر برای پرداختن به دردهای بشر است. برای ساده‌تر کردن مسیر فهم چیزهایی که با صفحه‌ها استدلال و منطق سخت فهمیده می‌شوند. مخصوصا در زمانه ما که حجاب رسانه‌های گسترده جهانی وجود هزاران داده را نیز در رساندن مخاطب به فهم ناکارآمد می‌کند. 

آثار موشن‌گرافیک و تبلیغاتی نیز گاهی می‌توانند تنه به تنه‌ی آثار هنری بزنند! آن‌قدر رسانه‌های جدید بر انتقال داده تمرکز دارند که گاهی -مانند خیلی از اینفوموشن‌گرافیک‌ها- به کل از جوهره هنر خالی می‌شوند و تنها یک ارائه سلسله‌وار و تصویری داده‌ها هستند. اما ظرفیت‌های این قالب‌های تصویری جای کار بسیار دارد. خانه طراحان انقلاب اسلامی در یکی از آخرین تولیدات موشن‌گرافیک خود، روایتی دردناک از واقعیت جنگ تحمیلی یمن را بیان کرده است. روایتی که بیش از داده‌هایش درد و حس و حال‌ش مخاطب را به مقصد کلام می‌برد. علاوه بر قدرت بیان و فضاسازی خوب، رشد چشم‌گیر تکنیک‌های تصویری طراحان نسبت به آثار سابق، نشان از توسعه فنی مناسب در تیم طراحان دارد.

نظرات (۹)

سلام، ببخشید ک زیاد سوال میپرسم، فقط اینکه رشته هنرهای دیجیتالی دارای دو گرایش گرافیک رایانه ای و انیمیشنه، منظور شما گرافیک رایانه ای؟
یانون‌دیزاین:
بله. البته به هر صورت شما در هنر به سمت علائق خودتون می رید و اگر انیمیشن هم برید می تونید تخصص کاری تون رو به سمتی که دلتو ن می خواد ببرین 
اما در گرایش گرافیک رایانه‌ای تمرکز بیشتری روی موشن گرافیکه
سلام، ببخشید میخواستم بدونم رشته تحصیلی سازندگان اینگونه کلیپ ها چیه؟ و آیا رشته ای مرتبط به ساخت اینطور کلیپ هایی وجود داره؟
یانون‌دیزاین:
سازندگان این کلیپ خاص رو نمی دونم
اما کلا گرافیک و پس از اون هنرهای دیجیتال رشته های مرتبط با وجوه فنی این کارها هستند
در وجوه سناریو و کارگردانی هم به غیر از ذوق رشته های کارگردانی و سینمایی می تونه کمک کنه اما معمولا در دنیای واقع این وجوه هم توسط اهل ذوقی از رشته های گرافیک و هنرهای تصویری دیجیتال به عهده گرفته می شه
  • محمد امین امامی
  • سلام متقابل خدمت رفیقمون
    بنده از نظر تیمی که کار رو انجام داده مطلبی عرض نکردم . این به نظرم یه فرمول کلیه که تکنیک تکراری صرفا منطبق بر ضعف در پیشرفت نیست . ما هم سعی در انجام یک کار تکراری نداشته و به سمت یک کار متفاوت با تکنیکی که شاید بارها مورد استفاده قرار گرفته با ابداعات جدید حرکت کردیم .
    در ضمن این تکنیک به صورت قالب در پروژه های قبلی (این تیم تولید) استقاده نشده .
    بنده بسیار موافقم که در موردش باهم صحبت کنیم .
    همه گزینه ها روی میزه (:
  • شعیب حسینی
  • بسم الله
    عرض سلام، ادب و احترام خدمت دوست و برادرم امین آقا
    بنده هم در مورد گرافیک متحرک ( موشن گرافیک) عرض کردم.
    اگه دقت کرده باشید عرض کردم؛ تکنیک تکراری، کارگردانی و سناریو ضعف داره. البته نسبت به کارهای قبلی. وگرنه تیم گرافیک متحرک شما که خوب کار می کنن. اینو بنده قبلا حضوری عرض کرده بودم. اما مفصل ترش دیگه جای بحثش توی کامنت نیست و مجال دیگه ای رو می طلبه که ما در خدمتیم اگه دوستان بخواهند.
    در پناه حق
  • محمد امین امامی
  • عرض سلام
    نظر همه دوستان محترم .
    ما در مورد موشن گرافیک صحبت می کنیم .
    صرف استفاده از یک تکنیک تکراری در حوزه موشن گرافیک به عنوان ضعف تلقی نمی شود .
    به نظرم دوستان کار را با دقت بیشتری بررسی کنند .
    با احترام کمی عجله و شتاب در نظرات مشاهده می شود .
    یا علی
  • شعیب حسینی
  • بسم الله
    بله درست می فرمایید.در دو وجه باید مورد بررسی قرار بگیره. در جمیع شرایط به نظر کار ضعیف تر شده است. البته وجوه نرم افزاری قوی تره. ولی در وجوه غیر نرم افزاری، همچنان تکرار در تکنیک، کارگردانی و سناریو نویسی دیده می شه. اما به قول صادق عزیز کار خوش حسیه. همین
    انصافا کار تکراری و ضعیفیست.
    این تکنیک از یکسال پیش تا الان بارها مورد استفاده قرار گرفته و در بسیاری از آثار خانه طراحان هم دیده شده. بنظر ضعف تکنیک و ایده کاملا مشهوده و شاهد یک فوتوکلیپ هستیم.
  • شعیب حسینی
  • بسم الله
    خدا قوت به دوستان
    به نظرم فقط انتخاب تصاویر نقطه قوت این کاره و توی تکنیک نه تنها هیچ پیشرفتی نداره بلکه نسبت به کارهای صداقت آمریکایی و حتی هسته ای خیلی پایین تره. انشاالله هر روز مقتدر تر و با پیشرفت بیشتر.
    یانون‌دیزاین:
    بخشی از تکنیک در وجوه غیرنرم‌افزاری اثره که به نظرم باید اون هم دیده بشه. و برخی دیگه در وجوه نرم‌افزاری که نوآوری‌های خوبی رو در این کار شاهد هستیم
  • صادق لطفی زاده
  • دست دوستان درد نکنه
    حس کار خوبه

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی