یانون دیزاین ... yanondesign

نگاهی روزانه به طراحی و هنر
نشریه‌ی ‌الکترونیکی روزانه؛ جسـتاری در هـنر و طـراحی
مشترک روزنامه یانون‌دیزاین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
تبلیغات

بلا رُبا

نعل اسب به آهن‌ربای U شکل نزدیک می‌شد؛ نزدیک و نزدیک‌تر.
آهن‌ربای U شکل گفت، دور شو! نزدیک نیا! نمی‌خواهم ببینمت! اما نعل اسب هم‌چنان پیش می‌آمد. نعل اسب به آهن‌ربای U شکل که رسید٬ آرام گرفت؛ و از حرکت بازایستاد. آهن‌ربا از نعل اسب پرسید: دوستم داری؟
نعل اسب پاسخ داد: معلوم نیست؟! آهن‌ربا گفت: پس خودت را آماده کن!
نعل اسب: برای چه؟!
دستی نعل اسب را جدا کرد؛ و برد. در حالی که نعل اسب ناباورانه آهن‌ربا را نگاه می‌کرد، صدای برخورد اجسامی سخت با سطح آهنی کوچک و U شکلی به گوش می‌رسید.

مرکز سوارکاری کوئرناواکا / دفتر معماری APT

چهارشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۱، ۰۸:۲۶ ب.ظ

فرمودن خدا رحمت کنه بنده مومنی که کاری اگر در دنیا انجام می ده اون رو محکم و کامل انجام می ده!

این چه ربطی به این پست داره؟ کم‌تر کاری رو می بینیم پیرامون خودمون که کامل و درست انجام بشه و اتفاقا هم اموری بسیار مهم هستند که با بی‌تفاوتی روبه‌رو می شن. مثلا ما سالانه بیمارستان‌های زیادی در ایران می سازیم و خب طبعا بیمارستان بنای بسیار بسیار مهمیه. اما کم تر بیمارستانی کامل و بدون نقص و روبه‌جلو می سازیم.... 

این بنا که توسط انسان‌هایی در مکزیک ساخته شده یک اصطبله! یک قرارگاه حیوانی و جایی که از نظر اهمیت اصلا نمی شه اون رو با یک بیمارستان به طور مثال مقایسه کرد. اما این بنای ساده ببینین با چه حساب و کتاب و دقت و هندسه و ساختی ارائه شده.... آدمی می مونه از مقایسه این دو با هم.

APT arquitectura para todos: equestrian center in cuernavaca

'equestrian center in cuernavaca' by APT arquitectura para todos, cuernavaca, mexico
image © luis gordoa
all images courtesy of APT arquitectura para todos

replacing a a two-hectare agricultural plot of land at the highest point of cuernavaca, the 'equestrian center' horse club by mexican practice APT arquitectura para todos (architecture for all) finds itself amidst a forest of local pine trees with an architecture that reflects the memory of the place. nested into a sloping site, a series of stone retaining walls, ramps, and stairs connect a stepped plan organized over three tiers. concrete and reclaimed wood members define the utilitarian geometries that directly reflect the form of the structure. reining at the top of the hill are the stables, storage rooms, harness rooms and administrative offices inside parallel timber volumes with an open-air stone courtyard in between that becomes a ramp down to the track - an equestrian promenade. the middle level contains the social spaces used mainly by spectators and include a coffee shop, outdoor terraces, bathrooms and changing rooms. the lowest area contains the dirt arena, service and grooming areas, paddocks, and competition stables. aesthetically echoing simple powerful geometries and terraced construction of the region, the project also takes on another layer of sustainability by using a combination of locally sourced materials and labor, rainwater harvesting, biologically filtering grey water for irrigation, LED lighting and solar cells, along with earth-based paints used in the interior.


stepped terraces for viewing
image © luis gordoa


natural stone retaining walls (wet walls)
image © luis gordoa


central ramp for horse circulation into stables
image © luis gordoa


image © luis gordoa


image © luis gordoa

overhanging concrete roof provides shade for horses
image © luis gordoa


central drinking fountain
image © luis gordoa


image © luis gordoa


image © luis gordoa


natural wood stables from reclaimed form work lumber
image © luis gordoa


image © luis gordoa


side stairs
image © luis gordoa


leading to offices
image © luis gordoa


soft wood textures and concealed windows
image © luis gordoa


movable components at the offices
image © luis gordoa


coffee shop seating area
image © luis gordoa


image © luis gordoa


retaining walls and concrete steps balanced by natural wood planks
image © luis gordoa  


natural roadway to the upper level
image © luis gordoa


view from the street entrance
image © luis gordoa


entry gate
image © luis gordoa

 


floor plan / level 0


floor plan / level 1


floor plan / level 2


section


section


section


concept sketch


section concept

project info:

name: hípico del bosque
architectural design: lilian rebollo uribe
collaborating team: edgar saúl bahena cruz
structural engineering: víctor escobar lagunas
construction: apt arquitectura para todos / vicente barragán hernández
site area: 19,289.50m2
built area: 844.00m2
year of construction: 2011
location: cuernavaca, morelos, méxico
photography: luis gordoa

[ طرح انتخاب شده از : Designboom ]

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی